• August 21, 2019
  • by Regatta IT
  • 729

Cine ne cunoaște, știe deja că adorăm locurile în care natura a creat cel mai frumos decor.

Ce poate fi mai relaxant decât să poți deschide dimineața prima ușă chiar spre o priveliște care-ți taie respirația și te așează instant în fața lacului și a pajiștii verzi, cu miros de iarbă proaspătă? Cum să ai viața colorată în verde și albastru și să te bucuri de nuanțele acestea cât e ziua de lungă, până la apus de soare, când portocaliul strident anunță finalul zilei?

Ei, așa am descoperit noi ATRA Doftana. Locul în care orașul ia pauză și începe pitorescul din mijlocul naturii. Pe malul Lacului Paltinu, între munții împăduriți, ATRA construiește cel mai frumos refugiu dedicat relaxării, deconectării sau, de ce nu, creativității și sesiunilor de lucru cu fundal natural, departe de pereții de sticlă ai clădirilor de birouri.

Odată ajunși, ATRA promite desfătarea simțurilor. Și reușește.

Printr-o paletă de gusturi, meniul ales alătură percepțiile senzoriale de odinioară, prin gusturi locale, puse cu grijă pe masă de un Chef cu experiență, care le-a testat deja în fermele ciobanilor din zonă și pe care le asezonează cu legume proaspete din grădina restaurantului. Nota de “nu mă uita” este data de atingerea gourmet a Chef-ului George Manolache, omul care transformă gustul într-o experință culinară.

Da, ATRA Doftana e locul acela spectaculos, care ne-a rămas drag de atâția ani pentru că întrunește valorile și caracteristicile specifice nouă: nimic nu e mai relaxant decât să poți să privești întinderea de apă, să “auzi” liniștea și să ai, doar pentru tine, momentul tău.

Pentru cei care își doresc un loc intim, un cuib, unde să petreacă momente de răsfăț în armonie cu natura, doar cu oamenii dragi, ATRA a pregătit o nouă locatie – vila privată UNO.

UNO se află la doar 5 minute pe jos sau cu barca de pensiunea ATRA, chiar pe malul Lacului Paltinu, în inima naturii. 

 

Răspund cu drag la numărul de telefon 0735 020 111 și conving mai bine decât o poate face oricine cu povestea de pe site-ul lor: https://www.atradoftana.ro/