• June 23, 2019
  • by Regatta IT
  • 920

În cele mai recente topuri furnizate de platforma undelucrăm.ro, beneficiul principal dorit de colegii din companii de tehnologie este cel ce vizează relaxarea. La birou sau în afara lui, destinderea crește productivitatea și dezvoltă relația angajat – companie, construind pe termen lung nu doar experiențe, ci și echipe solide.

Mmm… nu stiu cu ce sa incep 🙂 A fost o experienta foarte placuta si interesanta, si mi-as dori sa continuati cu aceasta initiativa. Mi-as dori sa aveti sansa ca de la an la an sa puteti oferi aceste clipe minute si unice din ce in ce mai multor oameni. Sa cresteti si sa promovati adevarata frumusete a lucrurilor nestiute de foarte multi dintre noi. De astfel de lucruri avem nevoie sa fim inconjurati… de oameni frumosi, de viitoare prietenii, de distractie si voie buna si nu in ultimul rand de foarte multa adrenalina 🙂 Va multumesc inca odata pentru cele 2 zile minunate, superbe si de neiutat! Spor in toate si ne vedem la anul 😉 Gabriela Ceaus.

Iar cum în industria IT tendința este aceea de a fi competitiv pe toate planurile, specialiștii în HR și chiar reprezentanții din top management sunt mereu în căutarea unor noi căi de a identifica activități de echipă demne de un share pe Facebook și de povestit la o bere prietenilor din alte companii. Până la urmă, așa se clădește reputația unui brand de angajator.

Zis și făcut. În ultimii 3 ani, zeci de companii din România, cu 5, 50 sau 500 de angajați au înscris echipaje la Regatta IT. Pentru că performanța este constructivă și pentru că are la bază 2 componente: cunoașterea și auto-cunoașterea.

Ce este Regatta IT?

Regatta IT este prima competiție de sailing 100% dedicată pasionaților de tehnologie: programatori, specialiști resurse umane sau comunicare și manageri din companii IT. Este un festival al adrenalinei, spectacolului pe apă întreținut de zeci de veliere, al vântului și al valurilor, al apusurilor privite din portul Life Harbour Limanu, la care pot participa amatori sau profesioniști din industria IT.

1. Alege-ți cel mai tare echipaj din compania ta!

Știi cum se spune, nu participi, nu ai nicio șansă la podium! Așadar, strânge repede un echipaj complet (9 colegi) și rezervă-ți complet week-end-ul 7-8 septembrie. Și nu uita, familia și colegii nu se aleg, dar acum e șansa ta să ai (în sfârșit) poze cu prietenii cool de la birou! Și cu șeful!

2. Mândru să port tricou cu firma mea

Știm că atunci când HR-ul ia decizia de a da comandă de tricouri pentru echipa ta fie nu-ți place culoarea, fie nu te avantajează lungimea sau croiala, fie, desigur, nu ți se potrivește lungimea. Ei, bine, acum poți să decizi mai ușor tricoul, șapca și bandana pe care le vei purta la Regatta IT. Nu de alta, dar ca să câștigi, trebuie să ai tot confortul din lume!

3. Share-ul de pe Facebook cu cele mai multe like-uri

Hai să fim serioși, la petrecerea de Crăciun sau în teambuilding-uri,pozele tale iau cele mai puține like-uri. Nu și la Regatta IT, când vei avea ipostaze inedite de pe mare sau de la petrecerea din port, cu cel mai tare apus în loc de background și fără filtrele de Instagram sau de Snapseed. 

4. Alte sute de companii vor afla de compania în care lucrezi

În fiecare dintre edițiile pe care le-am organizat, ni s-au alăturat în cursa Regattei IT parteneri media din industriile tech sau business. Pentru că este un eveniment inedit, care provoacă și oferă, în același timp. 

5, Regatta IT=  Respect, Echipă, Competiție, Curaj, Adrenalină, Efort

Exact acele ingrediente de care ai atâta nevoie la birou, dar și în afara lui. 

6. Mândria podiumului nu se compară cu niciun tutorial sau certificat de programare

În birourile companiilor de tehnologie care au participat de-a lungul timpului la Regatta IT, sigur vei găsi la loc de cinste trofeele, pozele sau medaliile care au încununat o experiență despre care, cu siguranță, vei povesti mai departe!

Vrei să vezi cum a fost la Regatta IT 2018?